Snowflakes ❅


A girl can never have too many dresses. In my case - a girl can never have too many SKATER dresses. Boy, do I ADORE them too much! And my lovely russian chick Katya Komarova knew which garment to present me after she launched her own label and the first collection has just dropped.
Take a look at the print! See? They`re snowflakes  I grew up in Syberia, and used to see A LOT of snow, everything was covered with that white fluffy substance (sometimes not quite white and not so fluffy tho), not to mention -30 degrees outside, which my home country experiences right now during their winter season.. Are there any of you guys, who has never seen snow?


Понятно, что платьев много не бывает! Но старых-добрых skater (это когда юбка такая пышная, что хочется закружиться в ней до упаду) это касается в особенности! Как же я люблю такой покрой! Моя дорогая Катя Комарова, девочка, с которой мы не так давно познакомились после её переезда из Сиднея в Аделаиду, знала, что мне подарить из своей первой коллекции одежды ;) 
Посмотрите на принт! Это же снежинки! Конечно, многим из вас, сейчас снежинки не кажутся чем-то невероятно романтичным и ностальгичным, но мне так нравится, что при ближайшем рассмотрении, становится понятно, что это не просто абстрактные фиолетовые значки, а такой вполне себе милый сугроб на платье) Честно говоря, по снегу совсем не скучаю, его вполне хватает именно в таком виде, в виде принта на одежде 








Follow on Bloglovin

No comments:

Post a Comment

LEAVE YOUR COMMENT